T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA

Programma's Buitenland
Meerdaagse programma's zijn op aanvraag in elke cultuurstad principe overal mogelijk - ook buiten de Benelux. Dankzij goede contacten met specialisten in het buitenland organiseert ARTTRA ook daar bijzondere programma's op maat. Een greep uit boeiende cultuursteden die zeer geschikt zijn voor incentives van drie tot meer dagen: Londen, Parijs, Rome, Lissabon, Venetië, Barcelona, Madrid, Berlijn, Munchen, Praag en Istanbul.

ARTTRA biedt uw gezelschap een onvergetelijke stedenreis met bezoek aan onverwachte plekken en verscholen schatten waar u met een gewone reisgids zeker niet komt! Wij verzorgen alles, van kunsthistorische begeleiding, karakteristieke lunches en diners met plaatselijke specialiteiten op authentieke en originele locaties, vluchten en locaal vervoer. Met overnachting in comfortabele hotels tot sfeervolle 5-sterren hotels op centraal gelegen locaties.

Galicia

Galicia is een onbekend maar enorm interessant gebied in Noord Spanje. Bezoek met ARTTRA de magische en sfeervolle stad Santiago de Compostella (eigen vliegveld), een van de belangrijkste christelijke bedevaartsoorden ter wereld. We lopen natuurlijk ook een romantisch stukje van de ‘Camino de Santiago’: de pelgrimsroute naar het graf waar de apostel Jakob ligt begraven. Dompel u onder in de kunst, culinaire en Keltische tradities van Galicia. De Galicische keuken combineert het beste uit de oceaan, met uitstekende wijnen en al het goede wat het land voortbrengt. Daarna een (korte) zeiltocht met een zeiljacht met Nederlandse kapitein langs de onbedorven, mooiste kust van Spanje. Onderweg doet u prachtige vissersplaatsjes aan en op de stranden vindt u de Sint Jakobsschelp, symbool van deze bedevaart. Geniet van het beste van Spanje!

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers. 

Aanvraagformulier Galicia
U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com