T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
goed kijken

Workshops
ARTTRA biedt interessante workshops als bedrijfsuitje of teambuilding-activiteit. Maar ook voor wie privé of met een kunstclub iets bijzonders wil ondernemen! Samen in een museumcollectie duiken of zelf schilderen in een atelier: dankzij jarenlange ervaring bieden wij voor elke groep de juiste benadering! Uiteraard begeleid door toegewijde specialisten. Ook voor buitenlandse gasten.

Wij organiseren ook drankjes, lunch, diner in combinatie met een wandeling of boottocht.

Special: Geheimen van de Gouden Eeuw

in het Rijksmuseum

Velen hebben inmiddels al genoten van  het vernieuwde Rijksmuseum. Voor groepen biedt ARTTRA een actieve kennismaking met de topstukken van de Gouden Eeuw. Een vernieuwde workshop is een originele activiteit voor (buitenlandse) deelnemers.

In de 17de eeuw kende vrijwel iedereen de geheime codes in schilderijen. Jan Steen jongleerde met symboliek. Slofjes en een bezem: verwijzen die naar erotiek? Waarom schedels, zeepbellen en verwelkte bloemen in een tijd van economische bloei?

Daarna gaan groepjes aan de hand van meerkeuzevragen geheimen ontrafelen. Tijdens een drankje, op bijzondere locatie, krijgt de winnende groep een toepasselijke prijs!

Een perfect teambuildings- of bedrijfsuitje!

Aanvraagformulier Workshop Geheimen Gouden eeuw
U kunt zich opgeven door het formulier volledig in te vullen. Aanvragen graag een week voor aanvang. Wij sturen u dan een bevestiging en een nota toe. Voor meer informatie 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com