T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Selecteer een pagina
ARTTRA logo
ARTTRA

Programma's Buitenland
Meerdaagse programma's zijn op aanvraag in elke cultuurstad principe overal mogelijk - ook buiten de Benelux. Dankzij goede contacten met specialisten in het buitenland organiseert ARTTRA ook daar bijzondere programma's op maat. Een greep uit boeiende cultuursteden die zeer geschikt zijn voor incentives van drie tot meer dagen: Londen, Parijs, Rome, Lissabon, Venetië, Barcelona, Madrid, Berlijn, Munchen, Praag en Istanbul.

ARTTRA biedt uw gezelschap een onvergetelijke stedenreis met bezoek aan onverwachte plekken en verscholen schatten waar u met een gewone reisgids zeker niet komt! Wij verzorgen alles, van kunsthistorische begeleiding, karakteristieke lunches en diners met plaatselijke specialiteiten op authentieke en originele locaties, vluchten en locaal vervoer. Met overnachting in comfortabele hotels tot sfeervolle 5-sterren hotels op centraal gelegen locaties.

Lissabon

Een onbekende ster aan het Europese firmament is Lissabon. Hier wordt de ene na de andere wereldtop georganiseerd. Bijzonder omdat de sporen van het oude Europa hier nog sterk aanwezig zijn. Veel authentieke hotels, vergaderruimtes, winkels, oude café’s, ademen de sfeer van weleer. De kunstig geplaveide straten, het sfeervolle uitgaansleven in Alfama met de weemoedige fadomuziek en heerlijke pasteitjes zijn een begrip. Het Museu Calouste Gulbenkian toont zijn collectie met Egyptische, Islamitische, Chinese en Japanse kunst en schilderijen van Rogier van der Weyden, Ghirlandaio, Frans Hals, Rembrandt, Fragonard, Manet en Degas.

Daarnaast heeft Lissabon een spectaculair nieuwbouwgebied, zeer eenvoudig per metro of luxe touringcar te bereiken.

ARTTRA werkt samen met een kunsthistorische local, die zowel Nederlands als Portugees spreekt. Even een lang weekend Lissabon, al dan niet in combinatie met ‘world heritage’ sprookjespaleis Sintra is zeker een inspirerende belevenis! ARTTRA stelt een programma voor u samen, toegesneden op uw gezelschap.

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers. 

Aanvraagformulier Lissabon
U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com