T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Selecteer een pagina
ARTTRA logo
ARTTRA
citytrip madrid

Programma's Buitenland
Meerdaagse programma's zijn op aanvraag in elke cultuurstad principe overal mogelijk - ook buiten de Benelux. Dankzij goede contacten met specialisten in het buitenland organiseert ARTTRA ook daar bijzondere programma's op maat. Een greep uit boeiende cultuursteden die zeer geschikt zijn voor incentives van drie tot meer dagen: Londen, Parijs, Rome, Lissabon, Venetië, Barcelona, Madrid, Berlijn, Munchen, Praag en Istanbul.

ARTTRA biedt uw gezelschap een onvergetelijke stedenreis met bezoek aan onverwachte plekken en verscholen schatten waar u met een gewone reisgids zeker niet komt! Wij verzorgen alles, van kunsthistorische begeleiding, karakteristieke lunches en diners met plaatselijke specialiteiten op authentieke en originele locaties, vluchten en locaal vervoer. Met overnachting in comfortabele hotels tot sfeervolle 5-sterren hotels op centraal gelegen locaties.

Madrid

Als hoofdstad lijkt Madrid het kleinere broertje van Barcelona, maar Madrid is het echte Spanje. Het prachtige Prado bezit met 7000 kunstwerken een van de belangrijkste kunstcollecties ter wereld. Wereldberoemde collectie schilderijen van Jeroen Bosch, El Greco, Velazquez en Goya.

Het museum Thyssen-Bornemisza bezit een uitgebreide collectie van vroege Vlamingen, Italianen, Spanjaarden en 17e-eeuwse Nederlandse schilders, maar ook een prachtige afdeling voor moderne kunst. Tevens nemen wij u mee naar kleinere kunstverzamelingen in mooie paleizen en het huis van Cervantes.

Het fraaiste Spaanse plein Plaza Mayor, de Gran Via, heerlijk Retiro Park, de recente tropische tuin in het Atocha treinstation en natuurlijk kent uw gids de meest authentieke buurten, restaurants, terrasjes en (tapas)bars !

ARTTRA stelt een programma voor u samen, toegesneden op uw gezelschap, waarin op elk niveau kwaliteit is gegarandeerd!

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Aanvraagformulier Madrid
U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com