T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Selecteer een pagina
ARTTRA logo
ARTTRA

Programma's Buitenland
Meerdaagse programma's zijn op aanvraag in elke cultuurstad principe overal mogelijk - ook buiten de Benelux. Dankzij goede contacten met specialisten in het buitenland organiseert ARTTRA ook daar bijzondere programma's op maat. Een greep uit boeiende cultuursteden die zeer geschikt zijn voor incentives van drie tot meer dagen: Londen, Parijs, Rome, Lissabon, Venetië, Barcelona, Madrid, Berlijn, Munchen, Praag en Istanbul.

ARTTRA biedt uw gezelschap een onvergetelijke stedenreis met bezoek aan onverwachte plekken en verscholen schatten waar u met een gewone reisgids zeker niet komt! Wij verzorgen alles, van kunsthistorische begeleiding, karakteristieke lunches en diners met plaatselijke specialiteiten op authentieke en originele locaties, vluchten en locaal vervoer. Met overnachting in comfortabele hotels tot sfeervolle 5-sterren hotels op centraal gelegen locaties.

München

Wist u dat München een schat aan musea heeft? Zoals de Alte Pinakotheek met schilderijen van Rembrandt, Da Vinci en Rubens; het Lenbachhaus met topwerk van Kandinsky en de decadente villa van Franz von Stuck naar eigen ontwerp (1898). Deze villa, waar ooit Adolf Hitler vergaderde, is in 2005 voor dertien miljoen euro gerestaureerd.

Maar ook van spectaculaire hedendaagse architectuur kunt u genieten, zoals het elegante futuristische BMW gebouw van Coop Himmelblau.

ARTTRA organiseert een lang weekend voor uw gezelschap. Met bezoek aan de typische bierbrouwerijen wordt dit een onvergetelijke reis naar het gemoedelijke en mondaine München.

Wij verzorgen de praktische en culturele begeleiding, lunches en diners met plaatselijke specialiteiten op authentieke Beierse of hippe locaties. Inclusief vlucht of ICE trein en overnachtingen in een sfeervol en centraal gelegen hotel.

ARTTRA stelt een programma voor u samen, toegesneden op uw gezelschap, waarin op elk niveau kwaliteit is gegarandeerd!

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers. 

Aanvraagformulier München
U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com