T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
rome

Programma's Buitenland
Meerdaagse programma's zijn op aanvraag in elke cultuurstad principe overal mogelijk - ook buiten de Benelux. Dankzij goede contacten met specialisten in het buitenland organiseert ARTTRA ook daar bijzondere programma's op maat. Een greep uit boeiende cultuursteden die zeer geschikt zijn voor incentives van drie tot meer dagen: Londen, Parijs, Rome, Lissabon, Venetië, Barcelona, Madrid, Berlijn, Munchen, Praag en Istanbul.

ARTTRA biedt uw gezelschap een onvergetelijke stedenreis met bezoek aan onverwachte plekken en verscholen schatten waar u met een gewone reisgids zeker niet komt! Wij verzorgen alles, van kunsthistorische begeleiding, karakteristieke lunches en diners met plaatselijke specialiteiten op authentieke en originele locaties, vluchten en locaal vervoer. Met overnachting in comfortabele hotels tot sfeervolle 5-sterren hotels op centraal gelegen locaties.

Rome

Zoveel is er te zien in de eeuwige stad, dat u elke weer iets nieuws u zal bekoren. Schitterende fonteinen, pleinen, kerken, monumenten, mode en parken. Alleen al rond Piazza di Spagna kun je een dag doorbrengen. Al was het maar in café Greco, waar Keats, Byron, Goethe and Bizet kwamen, de Engelse tearooms Babbington, het vroegere woonhuis van de dichter Keats of bij de Fontana della Barcaccia van Bernini.

ARTTRA leidt u rond voor een reisje door de eeuwen heen. Van de Romeinse catacomben, kunstschatten in Villa Borghese tot de Porta Portese markt, naar luxe bars of het beste verstopte restaurant voor de meest authentieke Rome ervaring. ARTTRA stelt een programma voor u samen, toegesneden op uw gezelschap, waarin op elk niveau kwaliteit is gegarandeerd!

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers. 

Aanvraagformulier Rome
U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com