T +31 (0) 20 6259303 info@arttra.com
Select Page
ARTTRA logo
ARTTRA
venetie

Programma's Buitenland
Meerdaagse programma's zijn op aanvraag in elke cultuurstad principe overal mogelijk - ook buiten de Benelux. Dankzij goede contacten met specialisten in het buitenland organiseert ARTTRA ook daar bijzondere programma's op maat. Een greep uit boeiende cultuursteden die zeer geschikt zijn voor incentives van drie tot meer dagen: Londen, Parijs, Rome, Lissabon, Venetië, Barcelona, Madrid, Berlijn, Munchen, Praag en Istanbul.

ARTTRA biedt uw gezelschap een onvergetelijke stedenreis met bezoek aan onverwachte plekken en verscholen schatten waar u met een gewone reisgids zeker niet komt! Wij verzorgen alles, van kunsthistorische begeleiding, karakteristieke lunches en diners met plaatselijke specialiteiten op authentieke en originele locaties, vluchten en locaal vervoer. Met overnachting in comfortabele hotels tot sfeervolle 5-sterren hotels op centraal gelegen locaties.

Venetië

Misschien is Venetië wel de meest bijzondere stad ter wereld, in ieder geval zal zelfs de minst romantische ziel er zijn hart verliezen! Met ARTTRA dwaalt u langs de San Marco basiliek, de brug der Zuchten naar een schilderachtige volkswijk. De moderne kunstcollectie met Klee, Braque, Magritte, Picasso en Chagall in het palazzo van de excentrieke Peggy Guggenheim is een ervaring op zich.

De prachtige Venetiaanse kerken zijn niet alleen hoogtepunten uit de Italiaanse architectuur, maar ook is er schilderkunst met toppers als Bellini en Tintoretto te bewonderen.

Natuurlijk leiden wij u graag rond op de Kunst Biennale op het Biennale terrein, het Arsenaal en tentoonstellingen op bijzondere plekken in de stad. En tussendoor zomaar modezaken als Gucci, Armani, Versace, de mooiste adressen voor gemarmerd papier, maskers, glaswerk, pasticcini.

De laatste leuningloze bruggetjes, een verborgen klokketoren, osteria’s aan het water, ARTTRA stelt een programma voor u samen, toegesneden op uw gezelschap, waarin op elk niveau kwaliteit is gegarandeerd!

Prijs afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers. 

Aanvraagformulier Venetië
U kunt zich opgeven door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 020 - 6259303.
Sending

  

 

ARTTRA
cultureel organisatiebureau

Tweede Boomdwarsstraat 4
1015 LK Amsterdam
tel +31 (0) 20 6259303

 

Voor informatie: info@arttra.com